ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İSTATİSTİKLER
SEKTÖRE BAKIŞ
SOSYAL
İLETİŞİM
ENGLISH

Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu WOFEX 2014 Fuarı’nda

13.08.2014


Un ihracatında dünya lideri olan Türkiye, bu yıl üçüncü defa katıldığı “WOFEX Fuarı”nda ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Filipinler’in Manila kentinde 06-09 Ağustos 2014 tarihlerinde gerçekleştirilen ve bu yıl 12.’si düzenlenen fuara Türkiye başta olmak üzere ABD, Tayvan, Malezya, Tayland, Vietnam, Avustralya, Endonezya, Çin, Güney Kore ve Filipinler gibi çok sayıda ülkeden gıda sektöründe faaliyet gösteren çok sayıda firma katılımı oldu. 

Orta Anadolu Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçı Birliği’nin 13 firma ile beşinci defa milli katılım gerçekleştirdiği fuara Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu olarak da katılım sağlandı ve etkili bir tanıtım faaliyeti yürütüldü. T.C. Manila Büyükelçisi Esra CANKOURUR’un fuarın açılış günü ziyaret ettiği UTG standında Büyükelçilik aşçısı Şef İlhami KILIÇ tarafından hazırlanan unlu mamuller fuar boyunca stand ziyaretçilerine ikram edildi. Ayrıca, Şef İlhami KILIÇ, 8 Ağustos 2014 tarihinde WOFEX gösteri alanında “mantı yapılışı”na ilişkin bir demo gerçekleştirdi. Fuar ziyaretçilerinin ilgiyle izlediği gösteri sırasında seyirciler de sahnede mantı yapılışına eşlik etti ve gösteriyi izleyenlere ikram edilen mantı büyük beğeni topladı. 

Filipin-Çin Fırıncılar Birliği Başkanı ve üyeleri 7 Ağustos 2014 tarihinde UTG standını ziyaret ettiler ve yürütülmesi planlanan ortak çalışmalara ilişkin görüşmelerde bulundular.

Ayrıca, Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu standını gezen ziyaretçilere, Tanıtım Grubu’na ve Tanıtım Grubu kapsamındaki ürünlere ilişkin bilgiler içeren kataloglar ile Tanıtım Grubu’nun ismi ve logosu bulunan mutfak önlüğü ve çantalar dağıtıldı. UTG tanıtım filmi de fuar boyunca UTG standında ziyaretçilere gösterildi.

TÜM HABERLER