ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İSTATİSTİKLER
SEKTÖRE BAKIŞ
SOSYAL
İLETİŞİM
ENGLISH

Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu “Endonezya Interfood 2014” Fuarında

14.11.2014


Endonezya’nın Cakarta kentinde Jakarta International Expo’da 12-15 Kasım 2014 tarihlerinde 14. kez gerçekleştirilen Interfood 20014  Fuarı’na ikinci kez bir info stand ile katılan Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu  ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

ABD, Almanya, Avustralya, Cezayir, Çin, Güney Kore, Hırvatistan, İtalya, Japonya, Kuveyt, Malezya, Pakistan, Peru, Singapur, Suudi Arabistan, Şili, Tayland ve Tayvan’dan 100 firmanın katılım gerçekleştirdiği fuar süresince Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu iştigal alanında yer alan başta un olmak üzere maya, nişasta ve diğer ihraç ürünlerinin ve Türkiye’nin potansiyelinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu Başkanı Turgay ÜNLÜ, Tanıtım Grubu Üyesi Adnan HEKİMOĞLU, Çalışma Komitesi Üyesi Hakan ESEN ile OAİB Genel Sekreteri Özkan AYDIN’ın katıldığı fuarın ilk gününde Tanıtım Grubu standını Cakarta Ticaret Müşaviri Sayın Ümit KAYA ziyaret etti. Fuarın üçüncü gününde Indonesian Food and Beverage Association (GAPMMI) Başkanı Mr. Adhi Siswaja Lukman ve yetkilileri ile iki ülke arasındaki ticaretin geliştirilmesine yönelik görüşmeler yapıldı.

Söz konusu fuarda, buğday unu ihracatında dünya lideri olan Türkiye etkili bir tanıtım faaliyeti yürüttü. Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu tarafından info standı gezen ziyaretçilere İngilizce hazırlanan ve tatlı ve tuzlu unlu mamuller tariflerini içeren yemek kitabı ile sektörü tanıtan katalog dağıtılırken aynı zamanda, fuar süresince çeşitli unlu mamuller fuar ziyaretçilerine ikram edildi. Ayrıca, Tanıtım Grubu’nun ismi ve logosu bulunan mutfak önlüğü, çanta ve aşçı şapkası, eldiven ve önlükten oluşan fırıncı seti dağıtıldı. Fuar süresince kum sanatçısı Veysel ÇELİKDEMİR tarafından UTG’nin standında un ve kum ile yapılan gösteriler büyük ilgi topladı.

TÜM HABERLER