ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İSTATİSTİKLER
SEKTÖRE BAKIŞ
SOSYAL
İLETİŞİM
ENGLISH

Thaifex World Food of Aisa

1.06.2016


Tayland’ın Bangkok kentinde 25-29 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen ve bu yıl 12.’si düzenlenen THAIFEX-World of Food Asia 2016 Fuarı’na Türkiye başta olmak üzere Çin, Kamboçya, Almanya, Endonezya, İtalya, Japonya, Kore, Malezya, Filipinler, Singapur, Vietnam gibi 30 ülkeden gıda sektöründe faaliyet gösteren yaklaşık 1.800 firma ve 30 bini aşkın ziyaretçi katıldı.

Sektörünün Güneydoğu Asya'daki en önemli fuarı niteliği taşıyan fuara, Orta Anadolu Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği 34 firma ve 3 Tanıtım Grubu ile milli katılım organizasyonu gerçekleştirdi.

Fuarın ikinci günü akşamı T.C. Bangkok Büyükelçisi Sayın Osman Bülent TULUN tarafından fuar katılımcılarına büyükelçilik konutunda bir resepsiyon düzenlendi. Orta Anadolu Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu, Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu temsilcileri, Genel Sekreterlik personeli ve Türkiye’den fuara katılan diğer firma temsilcileri resepsiyonda hazır bulundu.

Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu tarafından info standı gezen ziyaretçilere tatlı ve tuzlu unlu mamuller tariflerini içeren İngilizce yemek kitabı ile sektörü tanıtan katalog dağıtıldı. Aynı zamanda, fuar süresince tanıtım grubunun ismi ve logosu bulunan mutfak önlüğü, çanta ve fırıncı seti dağıtıldı.

Kum sanatçısı Veysel Çelikdemir'in un ve kum ile yaptığı gösterilere ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi. Ayrıca UTG’nin standında Şef Aşçı Emin Aydemir tarafından kurabiye, börek, poğaça vb. unlu mamul ürünleri hazırlanarak ziyaretçilere ikram edildi ve şov yapıldı.

TÜM HABERLER