ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İSTATİSTİKLER
SEKTÖRE BAKIŞ
SOSYAL
İLETİŞİM
ENGLISH

Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu “Fi Europe & Ni 2015” Fuarı’nda

8.12.2015


Fransa’nın Paris kentinde Paris Nord Villepinte fuar alanında 1-3 Aralık 2015 tarihlerinde düzenlenen FI Europe & NI 2015 Fuarı’na çok sayıda ülkeden 1.400’ü aşkın firma ve çok sayıda ziyaretçi katılım sağladı.

Dünyanın önemli gıda fuarlarından biri olma özelliğini taşıyan ve Türkiye’nin un ihracatında önemli yeri olan Afrika pazarı ile temas için önemli bir fırsat olan fuara ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu, ilk kez katıldığı fuarda iştigal alanında yer alan başta un olmak üzere maya, nişasta ve diğer ihraç ürünlerinin ve Türkiye’nin potansiyelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu Başkanı Turgay ÜNLÜ, UTG Başkan Yardımcısı Nurettin DEMİRPOLAT ve UTG Üyeleri Adnan HEKİMOĞLU ve Uğur ÇERÇİ’nin katıldığı fuarda info standımızı Paris Ticaret Başmüşaviri Sayın Müge VAROL ILICAK ziyaret etti.

Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu tarafından info standı gezen ziyaretçilere Fransızca ve İngilizce dillerinde hazırlanan ve tatlı ve tuzlu unlu mamuller tariflerini içeren yemek kitabı ile sektörü tanıtan katalog ve Tanıtım Grubu’nun ismi ve logosu bulunan mutfak önlüğü, çanta ve fırıncı seti dağıtıldı.

Kum sanatçısı Veysel ÇELİKDEMİR'in un ve kum ile yaptığı gösterilere ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi. Aynı zamanda, UTG’nin standında Şef Aşçı Emin AYDEMİR tarafından kurabiye, börek, simit, poğaça vb. unlu mamul ürünleri hazırlanarak ziyaretçilere ikram edildi ve şov yapıldı. 

TÜM HABERLER