ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İSTATİSTİKLER
SEKTÖRE BAKIŞ
SOSYAL
İLETİŞİM
ENGLISH

Türk firmalarının Tayland - THAIFEX Gıda Fuarındaki Gövde Gösterisi

22.05.2014


Tayland'ın başkenti Bangkok'da 21-25 Mayıs günleri arasında gerçekleştirilecek olan  THAIFEX World of Food Asia 2014 fuarına Birliğimizin milli katılım organizasyonu ile 20 ye yakın Türk firması katılım yapmaktadır.

Sektörünün Güneydoğu Asya’daki en önemli fuarı niteliği taşıyan fuar 60 bin metrekarelik kapalı alan üzerinde kurulmuş olup, fuara 50 bine yakın ziyaretçinin gelmesi beklenmektedir.

Fuarda; yiyecek ve içecek, gıda teknolojileri, ağırlama hizmetleri, perakende ve helal ürünler sektörlerinde Türk standları yer almaktadır. 

Fuarda aralarında; Türkiye, Brezilya, Kamboçya, Çin, Endonezya, İtalya, Japonya, Kore, Filipinler, Singapur'un da olduğu 40 ülkeden katılımcı yer almaktadır.

Fuarda Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu ; Makarna, Bulgur, Bakliyat ve Bitkisel Yağlar Tanıtrım Grubu,  Şekerleme ve Şekerli Mamuller Tanıtım Grubu ile birlikte Marova Un Gıda San. Tic. .A.Ş. , Gesaş Genel Gıda San. ve Tic. A.Ş., Meray Kuruyemiş Gıda San.Tic. Ltd. Şti. , Sugabee Şekerleme Gıda İnş. San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti., Yörükoğulları Gıda San. ve Tic. A.Ş., NUH'UN Ankara Makarnası San. ve Tic. .A.Ş., Marked Dış Tic. A.Ş., İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Birliği (Kümeleme) yer almaktadır. 

TÜM HABERLER